alle kategorier

Om os

Du er her : Hjem> Om os

Firmaprofil

Hunan Anteyou elektromekanisk udstyr Co., Ltd.  blev grundlagt i 1991. Det er en velkendt producent af dieselgeneratorsæt i Kina. Det har fokuseret på forskning og udvikling, produktion og salg af dieselgeneratorsæt i mere end 30 år. Virksomheden har hovedkontor i Changsha City, Hunan-provinsen, og dets produktionsbase er i provinsen mekanik og elektroteknik --- Jiangsu. Det har mere end 50 ansatte i afdelinger for produktion, teknologi, kvalitetsinspektion, salg og international handel med en årlig produktionskapacitet på 1,000 enheder. Det er en national højteknologisk virksomhed, som kan tilpasses efter kundernes egne krav.

Vi har vores eget mærke ---Antyo Generator, som hovedsageligt producerer og sælger almindelige, automatiske, lydløse, støjsvage, multi-unit nettilsluttede, mobile dieselgeneratorsæt til kraftværker. Dieselmotorkraften vælger indenlandske og importerede motorer efter kundernes behov og er udstyret med højkvalitets generatorer til at levere professionelle strømløsninger. Der er mange mærker af dieselgeneratorer at vælge imellem, såsom Cummins, Perkins, Volvo, Weichai, Yuchai, Shangchai osv. Den har ISO9001-2000, CE og andre internationale myndighedscertificeringer og kvalitetssystemer.

Generatorer er meget udbredt i miner, banker, hospitaler, skibsbygning, telekommunikation, olieproduktion, højhuse, feltbyggeri og andre områder, eller bruges som backup strømkilder. Antyo dieselgeneratorsæt har etableret et godt ry blandt kunder med produkter og tjenester af høj kvalitet, og vores produkter er blevet eksporteret til Europa, Sydamerika, Sydøstasien, Mellemøsten, Afrika og Rusland.

VORES FACTORY

bt
bt
bt